X
Kategorier
Dörrglans

Testad under 1 års tid

Dörrglans Original (i olika versioner) är testad under verkliga förhållanden i över 1 års tid på de flesta typer av målade ytterdörrar och garageportar, och hittills så har det givit mer än goda resultat!

Medlet började i ett väldigt löst flytande format, nästan som vatten, vilket var relativt enkelt att framställa. På så sätt lades grunden varav man kunde se vilken effekt som gavs och samtidigt säkerställa att det var skonsamt mot underlaget.

Steg två i processen var att tillsätta ännu mer ”glans” (effekt) samt UV-skydd. Då fick produkten även en äppeldoft och formeln gjordes aningen trögflytande. Medlet var nu redan en kandidat till slutlig produkt!

Men! Någonting saknades fortfarande, det skulle bli så bra som möjligt, någonting som inte gjorts tidigare. Vem gillar inte en god utmaning? Kemisten fick därmed uppdraget att göra medlet ännu mer trögflytande, nästan som ett löst ”gelé” och väldigt segt, vilket skulle höja egenskaperna till nästa nivå. Sagt och gjort, efter ett par veckors stabilitetstest i labbet så gav det positivt resultat! Nu kunde medlet, i version tre, testas på riktiga dörrar och portar, såsom version ett och två redan gjorts, och det kunde inte annat än att bli ännu bättre än sina föregångare!

Version 3 är den version som Dörrglans Original demo är baserad på, varav version 4 (med ett par uppgraderingar mot 3) är den version som nuvarande slutprodukt har! 🙂

Profilbild

Av Dörrglans

Dörrglans skyddar, bevarar och återställer lystern hos alla målade ytterdörrar och garageportar!